sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Haastattelu

Kevät tulee kovaa vauhtia. Kaikki herää eloon. Olen yrittänyt kuvata samaa kimalaista viimeiset kolme päivää makrolinssillä. Yllättävän vaikeaa. Magnoliapuut ovat upeassa kukassa.
Ja minä. Minä olen täynnä toivoa. Kävin haastattelussa mahdollisessa tulevassa koulussani. Siitä jäi hyvä tunne. Ensi viikolla saan tietää lopullisesta valinnasta. Senkin jälkeen on vielä monta mutkaa ennen kuin kaikki on selvää. Mutta minulla on tunne, että tämän kuuluu tapahtua. Harvasta suunnitelmasta olen elämässä ollut näin varma. Hullua, koska tämä on järkevästi ajateltuna minulta aivan järjetöntä. Mutta silti tuntuu niin oikealta.

Olen perehtynyt viime päivinä hiukan myös cinemagraph- taideteoksiin. Testaillut vähän. Olen videon kanssa niin ulkona elementistäni. Videomateriaalin käsittely on jotain aivan uutta. Mutta ehkä näette jotain cinemagraphia tulevaisuudessa. Nämä olivat minullekin siis aivan uusi juttu. Samoin kuin videon tallentaminen D800:lla. Muutaman yrityksen vaati, että sain edes videopätkän aikaiseksi. Luen käyttöohjeita nähtävästi vain äärimmäisessä hädässä.

Julkaisin sivuillani uuden gallerian nimeltään Hope is the thing with feathers. Se on projekti tältä keväältä, ja hyvin lähellä sydäntäni. Tuntui vapauttavalta saada kuviksi jotain, jonka kuvailemiseen sanat eivät riitä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti